20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκίμας: «Έχουμε να διορθώσουμε πολλά»

Ο Φίλιππος Βέροιας πέρασε από τη Νεάπολη, κερδίζοντας το Μακεδονικό για την πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Δημήτρης Γκίμας παραδέχθηκε μετά το ματς πως οι παίκτες του χρειάζονται δουλειά ακόμα για να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το συγκρότημα της Ημαθίας, στον πρώτο φετινό επίσημο αγώνα του, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, ο προπονητής του όμως στάθηκε στις αδυναμίες που θα πρέπει να διορθωθούν, μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής: «Συγχαρητήρια στο Μακεδονικό για την προσπάθειά του στο παιχνίδι. Από πλευράς μας, πιστεύω η νίκη ήταν δίκαιη. Ήμασταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Βέβαια, το Κύπελλο δεν αποτελεί στόχο για εμάς. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Επόμενος αντίπαλος για τους Βεροιώτες θα είναι ο Εθνικός, στο «Δημήτρης Βικέλας». «Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε εάν το παιχνίδι της Τετάρτης (19/09) θα διεξαχθεί, μια και η ομάδα του Εθνικού αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Από Δευτέρα (17/09), λοιπόν, κανονικά στην προετοιμασία μας και καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει με την ίδια "θέρμη" να αγοράζει εισιτήρια διαρκείας και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα», αρκέστηκε να δηλώσει σχετικά ο Δημήτρης Γκίμας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ