21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκίκας: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Ανεπηρέαστος από τα όσα συμβαίνουν τελευταία στον Άρη θέλει να μείνει ο Προμηθέας Πατρών, στον εκτός έδρας αγώνα του στο Αλεξάνδρειο.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά θα παίξουν το Σάββατο (24/03, 18.30) με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θα έχουν για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου τους το Βαγγέλη Αγγέλου, και θέλουν να κάνουν το παιχνίδι τους για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν τη 13η νίκη τους σε είκοσι αγώνες τους στη φετινή Stoiximan.gr Basket League, όπως εξήγησε και μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Νίκος Γκίκας.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών θα λέγαμε, στο οποίο ο Άρης καίγεται για τη νίκη, καθώς βρίσκεται στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, μετά και την τελευταία ήττα του στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Πάμε στη Θεσσαλονίκη για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλουμε τον ρυθμό που θέλουμε. Γνωρίζουμε ότι ο Άρης έχει προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο θα προλάβει αυτό να επηρεάσει τον αντίπαλό μας, καθώς μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα δεν αλλάζουν και πάρα πολλά πράγματα σε μια ομάδα. Άρα, λοιπόν, ξέρουμε τι θα βρούμε απέναντί μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να περιορίσουμε τα ατού του Άρη.

Έχουμε δουλέψει σκληρά στη διάρκεια όλης της εβδομάδας, με τον Φαγέ να συμμετέχει και αυτός στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε, τότε θα εδραιωθούμε για τα καλά μέσα στην πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα και θα μπορούμε να βλέπουμε και το κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Ξέρουμε πολύ καλά την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο «Nick Galis Hall», προσωπικά την γνωρίζω πολύ καλά από τη θητεία μου στον Άρη τη σεζόν 2013-2014 και είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος θα στηρίξει τον Άρη, όμως εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και μαχητικοί και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ