20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκίκας: «Μέχρι εδώ δεν φθάσαμε τυχαία»

Έτοιμος για το δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει το Σάββατο (26/05, 19.30) στο ΣΕΦ, είναι ο Προμηθέας Πατρών.

Μετά τη βαριά ήττα στο πρώτο ματς στο φαληρικό στάδιο οι παίκτες του Μάκη Γιατρά δεν θέλουν να επαναλάβουν τα ίδια λάθη, προκειμένου να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό όπως έγραψε και ο Νίκος Γκίκας στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Ο πρώτος ημιτελικός των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League αποτελεί παρελθόν και, πλέον, είμαστε όλοι έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ξανά στο ΣΕΦ. Γνωρίζουμε τι δεν πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχουμε αναλύσει τα λάθη μας και στον αγώνα του Σαββάτου (26/05) θα προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε, πραγματοποιώντας, παράλληλα, μια πολύ καλύτερη εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς στο πρώτο παιχνίδι, ήταν πολύ δυνατός στην άμυνα, εύστοχος, συγκεντρωμένος και κέρδισε δίκαια.

Πλέον, εμείς καλούμαστε να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στη δεύτερη αναμέτρηση. Το έργο μας παραμένει δύσκολο, καθώς ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα, όμως όπως έχουμε ξαναπεί θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί της, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο παρκέ. Θα παλέψουμε για να αποδείξουμε ότι δεν φθάσαμε τυχαία μέχρι εδώ που φθάσαμε φέτος, θέλοντας να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στη σειρά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ