32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Γκίκας: “Θα γίνει μια ωραία γιορτή”

Οι παίκτες ως οι πρωταγωνιστές του μπάσκετ θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο και στο «ΕΚΟ All Star Game 2018». Ο ΠΣΑΚ ως συνδιοργανωτής της γιορτής της Πάτρας δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτή τη διοργάνωση κάτι που προσυπέγραψε και ο Νίκος Γκίκας ως εκπρόσωπος του συνδέσμου των καλαθοσφαιριστών. Για τον «καλύτερο τρόπο για να διαφημιστεί το μπάσκετ» μίλησε ο Νίκος Βουρνάς ως εκπρόσωπος του ΣΕΠΚ.

Νίκος Γκίκας (εκπρόσωπος ΠΣΑΚ-παίκτης Προμηθέα): «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για το ότι το All Star Game επιστρέφει και πάλι έπειτα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, αλλά και για το ότι αυτή η επιστροφή γίνεται στην Πάτρα. Τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις φέρνουν κόσμο στον αθλητισμό και θέλουμε ακόμη περισσότερες. Ενδεικτικά αναφέρω ότι μας σταματάει ο κόσμος στον δρόμο και δείχνει την αγάπη του για το All Star Game. Αυτό ακριβώς υποσχόμαστε και εμείς, μια πολύ ωραία γιορτή, όχι μόνο την Κυριακή, αλλά και το Σάββατο, στον αγώνα των νέων αστεριών με τις παλιές δόξες του παρελθόντος, συν τον αγώνα με τα παιδιά με αμαξίδιο. Είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο να δει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Τους καλούμε όλους στο γήπεδο για να γιορτάσουμε μαζί. Προσωπικά ευχαριστώ τους φορείς της Πάτρας για την φιλοξενία, τον Προμηθέα και όλους τους χορηγούς, καθώς χωρίς αυτούς, η διοργάνωση δεν θα ήταν επιτυχημένη».

Νίκος Βουρνάς (εκπρόσωπος ΣΕΠΚ): «Στον ΣΕΠΚ θεωρούμε την επιστροφή του θεσμού του All Star Game ως μια πολύ σημαντική κίνηση για το άθλημα και την ανάπτυξή του. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαφημιστεί το μπάσκετ, το οποίο είναι ένα άθλημα, που παρά τα προβλήματα της εποχής μας, χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον κόσμο. Είναι σημαντικό γεγονός ότι παραδοσιακά η Πάτρα έχει στηρίξει τον θεσμό και αγαπάει το μπάσκετ. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι του μπάσκετ θα γεμίσουν το γήπεδο, θα απολαύσουν τους καλύτερους, θα δουν τα νέα ταλέντα και τα παλιά αστέρια, αλλά και τους καλύτερους αθλητές για μένα, τα παιδιά που παίζουν με αμαξίδιο. Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για τον θεσμό, τον Δήμο και όλους τους χορηγούς και εύχομαι ο θεσμός να συνεχιστεί και να μην γίνεται μόνο κάθε 4 χρόνια. Οι προπονητές που θα δώσουν «παρών» στο All Star Game θα κάνουν ό,τι μπορούν για το θέαμα, ενώ θέλω να ενημερώσω ότι στο πλαίσιο του All Star Game, την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνει ένα τοπικό σεμινάριο προπονητικής στο κλειστό γυμναστήριο στην Αλεξιώτισσα με ομιλητές τους Γιώργο Καλαφατάκη, Ηλία Παπαθεοδώρου, Λάζαρο Παπαδόπουλο, τον Κώστα Ντούβα και εμένα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, εκτός από τους παράγοντες, γιατί αυτοί τα ξέρουν όλα (σ.σ γέλια)»!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ