26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Γκίκας: “Δεν έχει χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια”

Ο Νίκος Γκίκας αρνήθηκε ότι υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στην ΑΕΚ. Μιλώντας στη media day ενόψει του αγώνα με την Αντβέρπ, υποστήριξε απλώς ότι η ομάδα έχασε κάποια παιχνίδια επειδή δεν έπαιξε καλά και ότι το κλίμα στα αποδυτήρια παραμένει καλό:

"Η τελευταία εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική για όλους μας, πόσω μάλλον για τον κόσμο. Όλοι έχουμε αντιληφθεί τι κάναμε στο Ρέθυμνο και θέλουμε να επανέλθουμε σε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, ώστε να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε, αρχής γενομένης από αύριο.

Δεν έχει χαλάσει κάτι στο κλίμα στα αποδυτήρια. Απλώς δεν παίξαμε καλά στο Ρέθυμνο και έχουμε βγάλει τα μάτια μας άλλες δυο φορές, στο Ισραήλ και στην Λήμνο. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε".

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται... μοναξιά ως ο μοναδικός καθαρός πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ, απάντησε: "Στο σύγχρονο μπάσκετ, το "1" και το "2" είναι πανομοιότυπες θέσεις. Η ομάδα έχει γκαρντ, δεν νιώθω μόνος μου. Όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν όποτε τους ζητηθεί".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ