16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γκέρσον: «Οι παίκτες σέβονται τον Σφαιρόπουλο»

Ο Πίνι Γκέρσον, στο πλαίσιο μιας μεγάλης συνέντευξής που έδωσε στο «one.co.il» και σχολίασε τα μπασκετικά τεκταινόμενα στο Ισραήλ, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και την επιτυχημένη πορεία του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία ο Πίνι έχει πανηγυρίσει back to back κατακτήσεις στη Euroleague (2004 και 2005) και από 7 εγχώρια πρωταθλήματα και κύπελλα. 

Ακόμη, οι δυό τους είχαν συνεργαστεί τη διετία 2006-08 στον Ολυμπιακό, με τον Γκέρσον σε ρόλο πρώτου προπονητή και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ως βοηθό του. 

Για την ακρίβεια είπε για τον πρώην συνεργάτη του: «Ποια είναι η επιτυχία του Γιάννη; Ότι οι παίκτες τον σέβονται, τα πάει καλά με τη διοίκηση κι έχει πολύ καλή επαφή με τον κόσμο. Έχασε δύο τίτλους (σ.σ. Κύπελλο και Λιγκ Καπ) σε ματς που κρίθηκαν πολύ οριακά. Η γενική εντύπωση που υπάρχει όμως είναι ότι έχει χτίσει καλή σύνδεση με τη διοίκηση, την ομάδα και τους φιλάθλους, ενώ τα πάει καλά με τα media. Όλα αυτά έχουν συμβάλει στο να τον αποδέχονται όλοι και στο να μπορεί να μείνει για πολλά χρόνια στην Μακάμπι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ