18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκέλαρε η Ζενίτ πριν τον Παναθηναϊκό (vid)

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχασε εκτός έδρας από την Κάλεβ Κράμο με 84-80, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της VTB League.

Το σύνολο του Χοάν Πλάθα πριν λίγες ημέρες έφυγε με το διπλό από το ΣΕΦ, ενώ την προσεχή Πέμπτη (24/10), θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, για την τέταρτη «στροφή» της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Απέναντι στους Εσθονούς απέδειξε ότι πρόκειται για μία μετριότατη ομάδα η οποία αναμένεται να τερματίσει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα. Κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» οφείλουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα σε λίγες ημέρες, αν θέλουν να παλέψουν για την οκτάδα κι ενώ ήδη έχουν προλάβει να χάσουν δύο δικά τους παιχνίδια απέναντι σε αντιπάλους που ήταν στα μέτρα τους.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και στα 40 λεπτά με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται ψυχραιμότεροι στο φινάλε και να παίρνουν τη νίκη. Πλέον έχουν ρεκόρ 3-1, ενώ η Ζενίτ 2-2.

Κάιλ Βινάλες και Κρίστιαν Κίτσινγκ σημείωσαν από 17 πόντους για τους νικητές, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γκουστάβο Αγιόν με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε video από την αναμέτρηση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ