16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Γκάγκα», Κούρτης και Τσαμπής για το «Σίτι»

Το Αιγάλεω είναι εδώ...

Μπορεί να άργησε λίγο το «Σίτι», αλλά όπως φαίνεται θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάνοντας ακόμη πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Έτσι, στην ομάδα του Δημήτρη Λιόγα, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος δέθηκε με το «Σίτι», και αποτέλεσε τον ηγέτη του στην άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Ο 41χρονος γκαρντ δεν θα είναι μόνος του, καθώς στην ομάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται για τρίτη σεζόν ο Νίκος Κούρτης. Ο έμπειρος φόργουορντ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, έχοντας πάντα ως όπλο το εξαιρετικό του σουτ.

Επίσης σε αυτή θα βρεθεί μετά από διακοπή ενός χρόνου ο Στράτος Τσαμπής, ο οποίος είχε συμβάλει στο ντάμπλ πριν από δυο χρόνια, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ και το κύπελλο. Επίσης, στην ομάδα θα παραμείνει ο ηγέτης της, ο Χριστόδουλος Καράβολας, βοηθώντας σε όλους τους τομείς για μια ακόμη χρονιά. Άλλωστε με την δική του ηγετική μορφή κατάφερε να αλλάξει μορφή, και να βρεθεί από την Α' ΕΣΚΑ σε δυο χρονιές στην Β' Εθνική, και σε δυο τελικούς ΕΣΚΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ