25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Γι’ αυτό είναι διαφορετικός ο Μπορίς Ντιαό…

Ο Μπορίς Ντιαό άκουσε ουκ ολίγες «σειρήνες» από το ΝΒΑ, αλλά απέδειξε πως δεν επέστρεψε στην χώρα του για να φύγει άμεσα, δείχνοντας πως στο μυαλό του είναι μόνο η Λεβαλουά.

Οι «θρύλοι» ξεχωρίζουν εύκολα από τους μεγάλους παίκτες. Και κυρίως, όταν παίρνουν τις αποφάσεις τους, έχοντας τον πειρασμό εύκολο μπροστά τους. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Μπορίς Ντιαό, με τον έμπειρο φόργουορντ να έχει την προοπτική να γυρίσει αυτόν τον χειμώνα στο ΝΒΑ, καθώς σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της «Le Parisien», ο ίδιος φάνηκε να είδε να τους Ντάλας Μάβερικς και τους Τορόντο Ράπτορς να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Παίκτες με τις ικανότητες και, ταυτόχρονα, την παρουσία που χρειάζεται κάθε προπονητής στα αποδυτήρια, δύσκολα βρίσκεται και οι ομάδες της κορυφαίας λίγκας το σκέφτηκαν. Εκείνος, όμως, δεν το σκέφτηκε και αποφάσισε πως η Λεβαλουά είναι το «λιμάνι» όπου πρέπει να... αράξει, παρότι μάλιστα είχε τονίσει σε συνέντευξή του στο Basketa.gr, πως η ομάδα των Παρισίων ήταν η έκτακτη λύση, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έβρισκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Κάπως έτσι, απέδειξε για μία ακόμη φορά τους λόγους, για τους οποίους διαφέρει ως προσωπικότητα, επιθυμώντας να οδηγήσει τη Λεβαλουά στο μέλλον, ενώ η άρνησή του για επιστροφή στο ΝΒΑ θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως διάθεση να τελειώσει την καριέρα του στη Γαλλία, ενδεχομένως με την φανέλα της ομάδας της πρωτεύουσας. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, άλλωστε, είναι ο κορυφαίος της με κατά μέσο όρο 12.3 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 4.9 ριμπάουντ ανά αγώνα στο πρωτάθλημα, ενώ στο Eurocup είχε αντιστοίχως 11 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ