17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γιώργος Κουτσοβασίλης…ένας Βοιωτός που έγινε Θρακιώτης

Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης έχει γράψει την δική του ιστορία στο μπάσκετ της Θράκης, και στα 40 του χρόνια αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα την οποία υπηρέτησε όσο άλλη, τον ΓΑΣ Κομοτηνής.

Ο έμπειρος αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κάδμο, ομάδα της Θήβας, από όπου και κατάγεται, για να πατήσει πρώτη φορά το πόδι του στην Κομοτηνή το 1994, όπου και στέριωσε. Αρχικά αγωνίστηκε σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια την Ξάνθη, για να αγωνιστεί για 10 χρόνια στον ΓΑΣ Κομοτηνής, και την τελευταία τετραετία στην ΑΕ Κομοτηνής. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Μαντουλίδη στις αρχές του Ιανουαρίου αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του στην πρώην του ομάδα, όταν ο ίδιος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο ίδιος αποτελεί κεφάλαιο για το μπάσκετ της Ροδόπης και ληταν αυτός που κρατούσε τις ομάδες του ενωμένες. Πλέον, ο εμβληματικός αρχηγός επιστρέφει στον ΓΑΣ για να κλείσει την καριέρα του.

Αναλυτικά :

Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης θα κλείσει την καριέρα του στον ΓΑΣ Κομοτηνή 

Ο διακαής πόθος του Γιώργου Κουτσοβασίλη να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που πέρασε τα καλύτερά του χρόνια αλλά και η διαχρονική αναγνώριση της αξίας και της προσφοράς του από τον ΓΑΣ Κομοτηνή, οδήγησαν στην μεγάλη επιστροφή. Ο Γιώργος είναι πάλι μαζί μας ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

Σα να μην πέρασε μια μέρα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ