23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Γιόκιτς «τριπλός» τους οδηγεί (vids)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε και πάλι triple double και ο Τζαμάλ Μάρεϊ πέτυχε το καλάθι με το οποίο οι Ντένβερ Νάγκετς επιβλήθηκαν με 113-11 των Φοίνιξ Σανς στην «Talking Stick Resort Arena» κι έφθασαν τις εφτά διαδοχικές νίκες.

Ο 24χρονος σέντερ τελείωσε με 22π., δώδεκα ριμπάουντ και δέκα ασίστ κι έγινε για 34η φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ «τριπλός». Έτσι, έμεινε μόνος στη δέκατη θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της λίγκας, αφήνοντας ενδέκατο τον Μπομπ Κούζι. Ο Τζέιμς Χάρντεν βρίσκεται στην ένατη θέση με 42 triples doubles και κορυφαίος όλων, με διαφορά από το δεύτερο Ράσελ Ουέστμπρουκ (144), είναι ο Όσκαρ Ρόμπερτσον (181).

https://www.youtube.com/watch?v=v9fM6hkG6yQ

Ο 22άχρονος γκαρντ, πάντως, ήταν εκείνος που σκόραρε στο φινάλε, χαρίζοντας τη νίκη στους «σβόλους», για να ολοκληρώσει το ματς ως πρώτος σκόρερ με 28π. Ο Τζεράμι Γκραντ έκοψε εν συνεχεία τον Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος έμεινε στα χαμηλά με 11π.

https://www.youtube.com/watch?v=QLztN2sR59s

Ο Ρίκι Ρούμπιο με 21π., εφτά ριμπάουντ και εννέα ασίστ ξεχώρισε για τους «ήλιους», οι οποίοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Ντιάντρε Έιτον. Άλλους 14π. αλλά με 5/16 σουτ εντός παιδιάς είχε ο Κέλι Ούμπρε Τζ. και 13π. με έξι ριμπάουντ ο Ντάριο Σάριτς.

https://www.youtube.com/watch?v=F2wfIOUuong



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ