18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γιόκιτς: “Δεν είμαι καλό παράδειγμα για του νέους”

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ένας από τους κορυφαίους φόργουαρντ του ΝΒΑ, ωστόσο θεωρεί πως οι αρχές του στο μπάσκετ δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να ακολουθήσει η νέα γενιά.

Ο φόργουαρντ των Ντένβερ Νάγκετς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του "Basketball Without Borders" στο Βελιγράδι. Εκμεταλλευόμενος τη στιγμή και το μέρος, που βρίσκεται κοντά στη γενέτηρά του, ο Γιόκιτς μίλησε στο "Basketballsphere" και έκανε ξεκάθαρο πως το ξεκίνημά του στον κόσμο του μπάσκετ δεν ήταν ακριβώς αυτές που θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παιδιά που θέλουν να φτάσουν μακριά σε ένα άθλημα όπως το μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: "Όταν ήμουν μικρός ούτε καν με ένοιαζε το μπάσκετ. Προσωπικά δε με ενθουσίαζε τόσο. Ξέρω ότι πολλά από αυτά τα παιδιά θα καταλήξουν να παίζουν στο ΝΒΑ, αλλά εγώ είμαι ένα κακό παράδειγμα. Έκλαιγα όταν έπρεπε να πάω στην προπόνηση και ο πατέρας μου προσπαθούσε να με πείσει", εξήγησε ο Σέρβος, που εκμεταλλεύτηκε επίσης τη στιγμή για να κάνει πλάκα με το πως είναι να έχεις τον πατέρα σου ως το μεγαλύτερο οπαδό σου. "Ο πατέρας μου υποφέρει πολύ γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί. Βλέπει όλα τα παιχνίδια μου, και εγώ του λέω να μη σηκώνεται όλες τις μέρες για να με βλέπει να παίζω από την τηλεόραση. Υποθέτω πως αυτό είναι η αγάπη του γονιού".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ