20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Γιόκιτς: «Έτσι είναι, οι μεγάλοι παίκτες βάζουν μεγάλα σουτ» (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έβγαλε το… καπέλο στον Άντονι Ντέιβις για το μεγάλο τρίποντο που πέτυχε στο φινάλε του δεύτερου τελικού της Δύσης ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Ντένβερ Νάγκετς.

Οι Καλιφορνέζοι πανηγύρισαν τη νίκη στις λεπτομέρειες, με τον 25άχρονο σέντερ να τονίζει φανερά απογοητευμένος, μετά το τέλος του ματς: «Περιμέναμε ότι θα πάρει την επίθεση είτε ο Λεμπρόν Τζέιμς είτε ο Άντονι Ντέιβις. Απλώς έγινε… Υπήρχε κακή επικοινωνία στην άμυνά μας στην τελευταία φάση. Πιστεύω πως μάρκαρα καλά το σουτ, αλλά ο Ντέιβις έκανε πολύ καλό σουτ και από τη στιγμή που έφυγε η μπάλα ένιωσα πως θα μπει μέσα. Έτσι είναι, οι μεγάλοι παίκτες βάζουν μεγάλα σουτ».

https://www.youtube.com/watch?v=XgzWHIXw6Ho

Παρότι οι «σβόλοι» υπολείπονται πλέον με 2-0, δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω, όπως πρόσθεσε ο Σέρβος: «Ούτως ή άλλως ήμασταν αουτσάιντερ στη σειρά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Αυτή είναι η μόνη επιλογή μας. Οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν στο +16, θα μπορούσαμε να είχαμε καταθέσει τα όπλα, αλλά δεν το κάναμε. Δεν κερδίσαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, ακόμα κι αν είμαστε πίσω με 30 πόντους».

https://www.youtube.com/watch?v=ceFnO2YdSHE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ