26 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Γιουλ, η επιστροφή

Η αποθεραπεία του Σέρχιο Γιουλ πήγε κατ’ ευχήν, με την επιστροφή του στα παρκέ για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης να γίνεται στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μούρθια, για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο 31χρονος γκαρντ, ο οποίος προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και έχασε τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, δεν θα αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μπρεογάν, στο «WiZink Center» (27/04, 19.00), παρότι είναι ήδη έτοιμος, παρά προτιμήθηκε να παίξει στον επόμενο αγώνα, στις 2 Μαΐου, στο «Palacio De Deportes». Υπολογίζεται να αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια πριν από το Φάιναλ Φορ της Βιτόρια, στο οποίο η «βασίλισσα» θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο Βελιγράδι.

Ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να θέσει κανονικά εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, Πάμπλο Λάσο, και στα επόμενα ματς με την Εστουδιάντες, τη Σαραγόσα και τη Βαλένθια, πριν από τη συμμετοχή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Φάιναλ Φορ, που θα λάβει χώρα το διάστημα 17-19 Μαΐου στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα». Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca» θα μπορούσε να είχε επιστρέψει απέναντι στους «πρασίνους», εάν η σειρά δεν κρινόταν στις τρεις αναμετρήσεις, αλλά ολοκληρωνόταν στα πέντε παιχνίδια.

Φέτος, σε 19 αγώνες πρωταθλήματος, έχει κατά μέσο όρο 13,3π., 2,3 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ και σε 25 ματς Ευρωλίγκας, που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής, οι μ.ό του είναι 10,6π., 2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=sLyQLt22QWo

https://www.youtube.com/watch?v=Zof9KHnB4i4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ