26.8 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Γιορτή… Ευρωλίγκας με Ολυμπιακό στο Ηράκλειο (vid, pics)

Είναι η δεύτερη φορά που ομάδες της Ευρωλίγκας με τον φιναλίστ της διοργάνωσης Ολυμπιακό παρόντα, δίνουν ραντεβού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το International Basketball Tournament Crete γίνεται θεσμός και δίπλα στους «ερυθρόλευκους» θα βρεθούν στα Δύο Αοράκια η Ούνιξ Καζάν, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Ερυθρός Αστέρας το τριήμερο 22 -24 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

18.00 Ούνιξ Καζάν-Μακάμπι Τελ Αβίβ

20.30 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Διεθνές Τουρνουά Κρήτης

18.00 Μικρός Τελικός

20.30 Τελικός

*Τηλεοπτική Μετάδοση: Cosmote TV

Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο

Ο Ολυμπιακός πέταξε σήμερα νωρίς το πρωί για το Ηράκλειο και θα προπονηθεί στα Δύο Αοράκια ενόψει των αυριανών πρώτων αναμετρήσεων του τουρνουά.

Ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, τόνισε φτάνοντας στην Κρήτη: "Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ ακόμη μια χρονιά. Ξέρουμε πόσο φιλόενος είναι ο κόσμος και το έχουμε νιώσει κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ για ένα παιχνίδι ή ένα τουρνουά. Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά με ομάδες Ευρωλίγκας και θα θέλαμε ο κόσμος να έρθει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια και να μας δει από κοντά."

O Βαγγέλης Μάντζαρης πρόσθεσε: «Είναι ένα θαυμάσιο τουρνουά με ανταγωνιστικές ομάδες της Ευρωλίγκα. Χαίρομαι που είμαι εδώ και θα παίξουμε σε ένα γήπεδο στο οποίο έρχεται ο κόσμος και αγκαλιάζει την ομάδα μας. Πάντα ο κόσμος του Ηρακλείου είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζει. Αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και τώρα αλλά και στο ματς της ευρωλίγκα με την Μπασκόνια τον Οκτώβριο.»

Στο Ηράκλειο όλες οι αποστολές

Οι αποστολές της Μακάμπι Τελ Αβίβ, της Ούνιξ Καζάν με... ελληνική παρουσία μην το ξεχνάμε και του Ερυθρού Αστέρα έφτασαν και αυτές στο Ηράκλειο και θα βρεθούν στα Δύο Αοράκια για προπόνηση και φυσικά τους αγώνες του τουρνουά, το οποίο αρχίζει αύριο με την αναμέτρηση Ούνιξ Καζάν-Μακάμπι Τελ Αβίβ.

H διάθεση των εισιτηρίων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του τουρνουά (ξεκινούν από 10 ευρώ) από τους κάτωθι τόπους διάθεσης:

  • Crete IBT Web (μόνο print@home) www.crete-ibt.com
  • Καταστήματα Cosmos sport
  • Tickethour Call Centre (μόνο print@home)
  • Tickethour Web (μόνο print@home) buy.tickethour.com
  • Kαταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ (A4 εισιτήριο)

*Δημοτικό Γυμναστήριο στο Παγκρήτιο στάδιο

*Κλειστό Γυμναστήριο  μπάσκετ στις Πατέλες ( είναι ανοικτά όλη σχεδόν την ημέρα).

Και η μπουτίκ του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο

Ήδη έχει εγκατασταθεί στο Ηράκλειο και η μπουτίκ του Ολυμπιακού, όπου μπορείτε να βρείτε τα επίσημα ήδη της ομάδας.

Το Road Store βρίσκεται στην πλατεία Δασκαλογιάννη για να σας προσφέρει σουβενίρ, δώρα και εμφανίσεις των "ερυθρόλευκων".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ