22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιοκουμπάιτις: Ψηφίζει Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα στις 21 Ιουλίου. Χθες τα ξημερώματα άκουσε το όνομά του στο ντραφτ από τους Οκλαχόμα Σϊτι Θάντερ στο νούμερο 34 του ντραφτ του ΝΒΑ. Ο ίδιος, όμως, φαίνεται πως ψηφίζει Ευρώπη.

Ο Γιοκουμπάιτις μίλησε στο basketnews.com ξεκαθαρίζοντας πως "το πιθανότερο σενάριο είναι η παραμονή στην Ευρώπη για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη".

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πιστεύω στο ταλέντο του συμπατριών του. Ήταν αυτό που του έδωσε χώρο και χρόνο όταν ήταν και οι δύο στη Ζαλγκίρις Κάουνας και το καλοκαίρι ήταν από τους βασικούς στόχους των Καταλανών. Ο Σάρας πιστεύει πως είναι ιδανικό συμπλήρωμα για την περιφέρεια της ομάδας του και θα είναι ένα μεγάλο "συν" αν ο Γιοκουμπάιτις επιμείνει ως το τέλος στη θέση του αυτή και παραμείνει στην Ευρώπη.

"Μου είχαν πει πως αν επιλεγώ στο ντραφτ δεν θα με καλούσαν άμεσα",τόνισε ο Γιοκουμπάιτις, ο οποίος το θεωρεί και πιο ρεαλιστικό σενάριο: "Είναι λογικό να με καλούσαν, να πάω να προπονηθώ ίσως, να πάρω μέρος στο summer league και να διεκδικήσω μια θέση". Προκειμένου να κάνει όλα αυτά, θα προτιμήσει την Ευρώπη και μια σεζόν υπό τις εντολές του Γιασικεβίτσιους, προκειμένου να βελτιωθεί ακόη περισσότερο και να κερδίσει σε εμπειρίες σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ