17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιλμάζ: “Μείωση του μπάτζετ του χρόνου”

Ο Αλπέρ Γιλμάζ, μάνατζερ της Αναντόλου Έφες, έδωσε διαδικτυακή συνέντευξη και μίλησε για τις οικονομικές επιπτώσεις της κατάστασης που βιώνουμε εξαιτίας του κορονοϊού.

"Περιμένουμε απώλειες οικονομικά και είναι λογικό. Απώλειες της τάξης του 28%. Παράλληλα, θα γίνει μείωση στο μπάτζετ που ίσως φτάσει και το 40%. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τους περισσότερους ξένους παίκτες μας, γιατί για εμάς προτεραιότητα είναι η Ευρωλίγκα. Είναι αλήθεια ότι διαπραγματευόμαστε με τους παίκτες που έχουν ήδη στην ομάδα για τα συμβόλαια που λήγουν και θέλουμε να διατηρήσουμε στη σύνθεση της ομάδας. Πιστεύω πως θα συνεχίσουν 7-8 από τους ξένους παίκτες μας. Παρακολουθούμε την οικονομικές συνθήκες και προχωράμε, γιατί θέλουμε να χτίσουμε και πάλι μια δυνατή ομάδα".

Αναφορικά με το πρωτάθλημα, αν θα διακοπεί οριστικά ή όχι τόνισε: "Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά δεν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε θέλουμε να αναδειχθούμε πρωταθλητές βάσει της κατάταξης, καθώς το 77% του πρωταθλήματος είχε ολοκληρωθεί ήδη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ