33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Για 17η σεζόν συνεχίζει στο σπίτι του ο Χουχουλής (pic)

Ο Δημήτρης Χουχουλής έχει κάνει δεύτερο σπίτι του το «Στ.Καλαϊτζής», και έτσι δεν είχε σκοπό να φύγει μακριά του, ούτε το φετινό καλοκαίρι.

Έτσι, για 17η σεζόν ο Έλληνας τεχνικός, και αναμορφωτής του Πανερυθραϊκού θα συνεχίσει το πολυποίκιλο έργο του στη Νέα Ερυθραία, όπου εκτός από το αντρικό τμήμα, έχει και την εποπτεία και στις υποδομές του συλλόγου.

Αναλυτικά:

"Το όνομα του Δημήτρη Χουχουλή είναι πια συνυφασμένο με τον Πανερυθραϊκό ΑΣ και φυσικά το κοινό μας ταξίδι δεν θα μπορούσε παρά να συνεχιστεί!

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από το 2000 -όταν η ομάδα μας αγωνιζόταν στην Γ' ΕΣΚΑ- και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με τον Πανερυθραϊκό να αποτελεί πλέον μία απ' τις παραδοσιακές δυνάμεις των Εθνικών κατηγοριών, έχοντας σταθεροποιηθεί για πάνω από μία δεκαετία μεταξύ Α2 (σ.σ. έξι σεζόν) και Β' Εθνικής κατηγορίας της χώρας.

Έτσι, ο Δημήτρης Χουχουλής, ο άνθρωπος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας, θα παραμείνει στο "τιμόνι" του Πανερυθραϊκού ΑΣ, διατηρώντας παράλληλα υπό την εποπτεία του όλα τα τμήματα, ως αρχιπροπονητής του Συλλόγου μας, με μοναδικό στόχο να διατηρήσουμε όλοι μαζί τον Πανερυθραϊκό μας ισχυρό σε όλα τα επίπεδα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις Ακαδημίες, διότι αυτό είναι το μέλλον και η επόμενη μέρα της Ερυθραίας!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ