15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Για το 4Χ4 η Εθνική Νεανίδων

Μία ακόμη μάχη δίνει η Εθνική Νεανίδων σήμερα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β' Κατηγορίας που φιλοξενείται στα Σκόπια. Αντιμετωπίζει απόψε (9/7, 22.00) την Ιρλανδία με στόχο να διατηρήσει το αήττητο και να κάνει την τέταρτη νίκη της στη διοργάνωση.

Η ελληνική ομάδα έχει επικρατήσει μέχρι στιγμής των διοργανωτών, της Σλοβακίας και της Ρουμανίας έχοντας κάνει το τρία στα τρία. Μετά το χθεσινό ρεπό η δράση ξαναρχίζει απέναντι στην Ιρλανδία, που παραμένει επίσης αήττητη μετά από τρεις αγώνες. Η Άμπι Φλιν είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, μοιράζοντας 7 τελικές πάσες ανά αγώνα, ενώ είναι και δεύτερη σκόρερ της Ιρλανδίας (12.3π.μ.ο.). Εκεί όπου στην κορυφή βρίσκεται η Κέιτι Ουόλς (13.7π.μ.ο.). Στα ριμπάουντ η Κέιτ Ουίλιαμσον είναι στην κορυφή της λίστας με 8.7 ανά αγώνα.

Η Ελλάδα στηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό στην Ιωάννα Χατζηλεοντή, που είναι πρώτη σε αξιολόγηση, ριμπάουντ αλλά και ασίστ, αφήνοντας την πρώτη θέση στις σκόρερ στην Ιωάννα Κριμίλη. Το πρόβλημα για τον Γιάννη Γερεουδάκη, τον ομοσπονδιακό προπονητή, είναι ο τραυματισμός της Σίνθιας Εζέτζα (διάστρεμμα) από το δεύτερο αγώνα της διοργάνωσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ