13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Για το χάλκινο μετάλλιο οι Έφηβοι (vid)

Ένας αγώνας έμεινε για την Εθνική Ελλάδας Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, που θα ρίξει αυλαία την Κυριακή (04/08) στο Βόλο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο με τη Σλοβενία στο «μικρό» τελικό και με νίκη θα εξασφαλίσει την άνοδό του στο βάθρο των νικητών και το χάλκινο μετάλλιο. Οι Έλληνες διεθνείς δεν τα κατάφεραν στον ημιτελικό με την Ισπανία, αλλά κόντρα στους Σλοβένους θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, κλείνοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στα μαγνησιακά παρκέ. Στο πλευρό τους αναμένεται να είναι και πάλι ο κόσμος τους, που τους έχει στηρίξει δυναμικά από την αρχή της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Γιώργου Βλασσόπουλου έπαιξαν με τη Σλοβενία και στους ομίλους, κερδίζοντας με 72-54. Ο «μικρός» τελικός, βέβαια, θα είναι διαφορετικός αγώνας, με τη «γαλανόλευκη» να πρέπει να δείξει προσοχή, για να πετύχει το στόχο της. Οι Σλοβένοι τερμάτισαν τρίτοι στο Γ’ Όμιλο, αφού εκτός από την Ελλάδα έχασαν και από τη Γαλλία. Κέρδισαν, μόνο, τη Λετονία και αυτή με δυσκολία. Στα νοκ άουτ ματς, όμως, έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο, ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ολλανδίας και της Μεγάλης Βρετανίας, πριν ηττηθούν από την Τουρκία. Πλέον, οι δύο Εθνικές θα συναντηθούν ξανά, με… φόντο το χάλκινο μετάλλιο.

Το πρόγραμμα (04/08):

Θέσεις κατάταξης 15-16
12.00 Λετονία-Ολλανδία (Πορταριά)

Θέσεις κατάταξης 13-14
16.45 Φινλανδία-Κροατία (Νέα Ιωνία)

Θέσεις κατάταξης 11-12
14.15 Γερμανία-Μαυροβούνιο (Πορταριά)

Θέσεις κατάταξης 9-10
16.30 Σερβία-Ιταλία (Πορταριά)

Θέσεις κατάταξης 7-8
14.30 Λιθουανία-Μεγάλη Βρετανία (Νέα Ιωνία)

Θέσεις κατάταξης 5-6
18.45 Ρωσία-Γαλλία (Πορταριά)

«Μικρός» τελικός
19.00 Ελλάδα-Σλοβενία (Νέα Ιωνία)

Τελικός
21.15 Ισπανία-Τουρκία (Νέα Ιωνία)

Δείτε, σε live streaming, το Ελλάδα-Σλοβενία:

https://www.youtube.com/watch?v=5_LJWgSvYM0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ