26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Σίξερς για πλεονέκτημα, στα playoffs ο Γιάννης (vids)

Οι Σίξερς ήταν επιβλητικοί στο Ντιτρόιτ, με την νίκη τους με 115-108 επί των Πίστονς να τους προσφέρει ένα «άλμα» για το πλεονέκτημα έδρας στην Ανατολή και να «κλειδώνει» τα playoffs για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο.

Οι οκτώ ομάδες που θα αγωνιστούν στα playoffs του ΝΒΑ για την Ανατολική Περιφέρεια, είναι πια γνωστές. Πρόκειται για τους Τορόντο Ράπτορς, τους Μπόστον Σέλτικς, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τους Φιλαδέλφεια 76ερς, τους Ιντιάνα Πέισερς, τους Μαϊάμι Χιτ, τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και τους Μιλγουόκι Μπακς. Το νέο αυτό πρόσφερε το «διπλό» των Σίξερς στο Ντιτρόιτ, περνώντας άνετα και κάνοντας άλλο ένα μεγάλο «βήμα» για να αποκτήσουν αβαντάζ έδρας, με το 115-108 επί των Πίστονς. Το αποτέλεσμα «κλείδωσε» μαθηματικά και την παρουσία των «Ελαφιών» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην οκτάδα.

Με τον Μπλέικ Γκρίφιν να μην παίζει για το Ντιτρόιτ, εξαιτίας του γνωστού του προβλήματος στο γόνατο και την ομάδα του μη θέλει να βιαστεί να τον επαναφέρει, βλέποντας πως ούτως ή άλλως πιθανότητες πρόκρισης δεν υπήρχαν πολλές, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά εξαρχής και μέχρι το ημίχρονο είχαν πάρει διαφορά 16 πόντων (49-65). Το ματς είχε μάλλον δρομολογηθεί από τότε, αφού στην ουσία τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, παρά μόνο η τελική διαφορά που βρέθηκε εν τέλει σε μονοψήφιο νούμερο, λόγω της χαλάρωσης των Σίξερς στο φινάλε.

Αρκετοί παίκτες της Φιλαδέλφεια ήταν εξαιρετικοί, με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ (25 π., 6 ασ.) και τον Μάρκο Μπελινέλι (19 π., 6/12 σουτ), να εκτελούν και τον Ερσάν Ιλιασόβα (13 π., 11 ρ.), να διαπρέπει και στις «μάχες» στους «αιθέρες». Στην αντίπερα όχθη, οι 25 πόντοι με 9/11 σουτ του Άντονι Τόλιβερ και τα double double των Αντρέ Ντράμοντ (13 π., 15 ρ.), Ις Σμιθ (14 π., 12 ασ.), δε θα μπορούσαν να σταθούν αρκετά για το Ντιτρόιτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ