20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Για το… απίστευτο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ραντεβού με την ιστορία του δίνει την Κυριακή (21/04, 13.00), στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην αυλαία της κανονικής περιόδου του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών το ηπειρώτικο συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο με τον Πιερικό Αρχέλαο και με νίκη θα εξασφαλίσει την παρουσία του στο μπαράζ ανόδου στην Α1 Γυναικών. «Την Κυριακή (21/04) κλείνει μια ονειρεμένη χρονιά για την ομάδα. Σαν χθες μας φαίνεται που ξεκινούσαμε την προετοιμασία. Εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Πιερικό, θα είναι η καλύτερη μπασκετική χρονιά σε όλη τη σύγχρονη ιστορία αυτής της ομάδας. Θα έχουμε καταφέρει κάτι απίστευτο, να μπούμε στα μπαράζ ως δεύτεροι, για την άνοδο στην Α2. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, όμως, με θέληση, για να κερδίσουμε το ματς», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Σιαμέτης.

Εστιάζοντας στο συγκρότημα της Κατερίνης, συμπλήρωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα: «Παίζουμε με μια ομάδα που την ξέρουμε χρόνια, μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, με αξιοπρεπέστατους ανθρώπους, είναι από τα αγαπημένα σωματεία. Ο προπονητής της είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και δουλεύει με τα μικρά παιδιά με θέληση και πάθος, ακολουθώντας το μοντέλο που ακολουθούμε κι εμείς. Έχει μια παίκτρια που τη γνωρίζουν όλοι, τη Δήμητρα Τελλίδου, που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στις εθνικές κατηγορίες. Θέλω να πιστεύω ότι τα κορίτσια έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το μας και όλη την εβδομάδα προσπαθούμε να το εξηγήσουμε, γιατί σίγουρα, μια ομάδα από το να προσπαθεί να σωθεί, να μπαίνει σε διαδικασία πρωταθλητισμού, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, τόσο να το συνειδητοποιήσουν τα μικρά παιδιά όσο και εμείς, να τους το μεταδώσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι και θα γίνει αυτό για το οποίο ζούμε και αναπνέουμε τις τελευταίες πέντε εβδομάδες».

Η Στέλλα Ξανθοπούλου, από την πλευρά της, επεσήμανε: «Ένα ματς έχει απομείνει για να τελειώσει το πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμες να δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε άλλη μία φορά το ροζ φύλλο. Είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένες, το θέλουμε πάρα πολύ, γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε μια θέση στα μπαράζ ανόδου». Δηλώσεις έκανε και η Πανωραία Ντάλα, τονίζοντας: «Τελευταίο ματς την Κυριακή (21/04) και όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Είμαστε έτοιμες και θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη για να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση. Θα είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Θα είναι κάτι ονειρικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ