17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Για το αήττητο στο Μοσχάτο εν μέσω καταγγελίας

Η Ελευθερία Μοσχάτου και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αναμετρηθούν στο κλειστό του Μοσχάτου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και μόνο ο νικητής θα διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή της κατάταξης.

Αμφότεροι έχουν κάνει το «δύο στα δύο», μέχρι στιγμής, όπως και ο ΟΑΧ που δοκιμάζεται στην αίθουσα 5 του φαληρικού σταδίου, απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» από τον Παναθηναϊκό.

«Αντιμετωπίζουμε τα Χανιά και σίγουρα τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας δεν μπορούν να μην μας επηρεάζουν. Ζούμε σε ένα περιβάλλον αβέβαιο και συνεχόμενα μεταβαλλόμενο, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας απερίσκεπτα. Το ζητούμενο από το παιχνίδι είναι να δούμε την αντίδραση της ομάδας ύστερα από κακή εμφάνιση και φυσικά την ενέργεια και τη σοβαρότητά της», ανέφερε σχετικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Παντελάκης.

Οι «πράσινες», από την πλευρά τους, αγωνίζονται στην έδρα της Νίκης Λευκάδας, τη στιγμή που οι Εσπερίδες Καλλιθέας και η Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα συναντηθούν στο κλειστό του Εσπέρου με στόχο να… σπάσουν το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Στα Πατήσια, ο Σπόρτιγκ που επίσης δεν έχει νίκη φέτος θα υποδεχθεί τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ο οποίος προέρχεται από «βαριά» εντός έδρας ήττα από τον ΟΑΧ.

Η καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα

Πριν από την αναμέτρησή του στο Μοσχάτο το ηπειρώτικο συγκρότημα κατήγγειλε για την προετοιμασία του: «Η ομάδα μας την Τετάρτη (28/10) αναχώρησε για το νησί της Λευκάδας ώστε να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της για τις επόμενες 15 ημέρες. Δυστυχώς, ο Δήμος Λευκάδας δεν έδειξε διάθεση συνεργασίας και δεν μας δέχθηκε. Μετά όμως από έντονες προσπάθειες του δημάρχου μας Μωυσή Ελισάφ βρισκόμαστε από την Πέμπτη (29/10) στην πόλη της Πρέβεζας, όπου είμαστε φιλοξενούμενοι από το κλειστό της πόλης για τις προπονήσεις μας.

Η ομάδα την Πέμπτη το βράδυ έκανε τεστ κορονοϊού και όλη η ομάδα βρέθηκε αρνητική, από εξειδικευμένο μικροβιολογικό εργαστήριο της πόλης. Το πρωί της Κυριακής (01/11) η ομάδα θα ξεκινήσει την αποστολή της για την Αθήνα και για το ντέρμπι με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Παρά την έντονη ταλαιπωρία που υποστήκαμε λόγω της άρνησης ουσιαστικά του Δήμου Λευκάδας να μας δεχθεί και τις πολλές μετακινήσεις που κάναμε, αλλά και την έλλειψη προπονήσεων, πηγαίνουμε πανέτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτριες είναι όλες στη διάθεση του Νίκου Δουβίτσα και προσδοκούμε σε θετικό αποτέλεσμα. Εδώ θέλουμε να τονίσουμε και να ευχαριστήσουμε θερμά που ο δήμαρχός μας κ. Ελισάφ έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να μας βοηθήσει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον περιφερειάρχη μας, Αλέκο Καχριμάνη, που ό,τι του ζητήσαμε ήταν δίπλα μας».

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30/10
Πυλαίας ΠΑΟΚ-ΕΦΑΟΖ Μπήτης, Ντούρας, Δημάδης (Πολυχρονίδης Αλ.) Αναβλήθηκε

Κυριακή 01/11
Μοσχάτου 15.00 Ελευθερία Μοσχάτου-ΠΑΣ Γιάννινα Παντελίδης, Φάκαρος, Χριστινάκης (Αλετράς)
Εσπέρου 17.00 Εσπερίδες Καλλιθέας-Δάφνη Αγ. Δημητρίου Τσάτσης, Μπούκας, Καρακωνσταντόπουλος (Τζουβάρας)
Λευκάδας 13.00 Νίκη Λευκάδας-Παναθηναϊκός Παναγιώτου, Λογοθέτης, Μαρινάκης (Κανελλόπουλος)
ΣΕΦ Αιθ. 5 15.00 Ολυμπιακός-ΟΑΧ Καρπάνος, Τσιμπούρης, Τσακιράκη (Βιδάλης)
Σπόρτιγκ 14.00 Σπόρτιγκ-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Λαζαρίδης Κ., Σκουλαρίκης, Γαρίνη (Ελευθεριάδης Γ.)

Η βαθμολογία (Σε 2 αγώνες):
1. Ελευθερία Μοσχάτου 4
2. ΠΑΣ Γιάννινα 4
3. ΟΑΧ 4
4. Ολυμπιακός 3
5. ΕΦΑΟΖ 3
6. Παναθηναϊκός 3
7. ΠΑΟΚ 3
8. Νίκη Λευκάδας 3
9. Κρόνος Αγίου Δημητρίου 3
10. Εσπερίδες Καλλιθέας 2
11. Δάφνη Α. Δημητρίου 2
12. Σπόρτιγκ 2



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ