17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Για τον άτυχο Λεγκίκα το Λαύριο (vid)

Στο πλευρό του Δημήτρη Λεγκίκα στέκεται το Λαύριο, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα BC.

O 23χρονος φόργουορντ χάνει τη συνέχεια της Stoiximan.gr Basket League, καθώς τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο ύστερα από άτσαλη πτώση του στο παρκέ στη δεύτερη περίοδο του σαββατιάτικου (03/02) ματς της 15ης αγωνιστικής με τους Θεσσαλούς. Οι «κυανοκίτρινοι» εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στον παίκτη τους και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση τόσο μέσω ανακοίνωσης όσο και μέσω βίντεο.

Η ανακοίνωση: «Όλοι εμείς στην οικογένεια του «ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT» ελπίζουμε αυτή η περιπέτεια στην οποία μπήκε ο Δημήτρης Λεγκίκας -ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας- να έχει γρήγορο και αίσιο τέλος ώστε να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα για να συνεχίσει την δυναμική πορεία του. Δημήτρη, είσαι σκληρός μαχητής! Στέλνουμε την θετική μας ενέργεια και σκέψη για γρήγορη ανάρρωση! Θα είμαστε ΔΙΠΛΑ σου…».

https://www.youtube.com/watch?v=m0caunzcSy8

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε και ο ΠΣΑΚ, στην οποία αναφέρει: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Λεγκίκα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον 22χρονο άσο του Λαυρίου και να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Γνωρίζουμε ότι οι τραυματισμοί είναι ο "εφιάλτης" των παικτών, όμως, τα όνειρά τους είναι μεγαλύτερα από κάθε εφιάλτη και εμπόδιο που θα τους παρουσιαστεί. Δημήτρη, σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ