19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Για την ώρα Κεζμούρα και στον ορίζοντα… Μπαρτζώκας

Έκπληξη αποτέλεσε η ξαφνική αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ από τον πάγκο του Ολυμπιακού έπειτα από μόλις έναν αγώνα στη Euroleague. O άμεσος συνεργάτης του, Κεστούτις Κεζμούρα πρόκειται να αναλάβει την ομάδα στο ερχόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Βαλένθια (11/10, 21:30) ενώ από κοντά παρακολουθούν και την περίπτωση του... γνωστού Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η κακή εικόνα των «ερυθρολεύκων» απέναντι στην Βιλερμπάν για την πρεμιέρα της Euroleague προβλημάτισε τη διοίκηση με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην κοινή λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό προπονητή.

Πλέον στο λιμάνι κοιτάζουν την επόμενη μέρα και τη δύσκολη συνέχεια στη Euroleague, με τον Λιθουανό Κεστούτις Κεζμούρα να είναι η προσωρινή λύση για τον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το σημείο έρχεται και το δημοσίευμα από το "Sportando" που μπλέκει το όνομα, του γνώριμου από την άλλοτε «ερυθρόλευκη» θητεία του και κατάκτηση της Euroleague, Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Βοστώνη και παρακολουθεί από κοντά τις προπονήσεις των Σέλτικς.

Η τελευταία δουλεία του Έλληνα τεχνικού ήταν στον πάγκο της Χίμκι όπου έκατσε μέχρι τον περασμένο Γενάρη και από τότε είναι ελεύθερος στην αγορά δίχως να τον έχει πείσει κάποιο πρότζεκτ. Στη συνέχεια του δημοσιεύματος αναφέρεται ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή και την επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να πέσουν οι υπογραφές με τον Ολυμπιακό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ