24.2 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Για την πρόκριση οι Νεανίδες στην Αυστρία (vid)

Το μέλλον της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β’ Κατηγορίας, στην Αυστρία, θα μάθει την Τετάρτη (08/08) η Εθνική Ελλάδας Νεανίδων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο στο Όμπερβαρτ με τη Βουλγαρία (14.30) και εν συνεχεία θα περιμένει το αποτέλεσμα του Λιθουανία-Ισραήλ (16.45), για να δει εάν θα συνεχίσει στα προημιτελικά ή θα παίξει σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-16 της διοργάνωσης. Οι παίκτριες του Γιάννη Γερεουδάκη θέλουν τη νίκη κόντρα στις Βουλγάρες, που θα είναι η τέταρτη σε πέντε αγώνες τους στο Β’ Όμιλο, κι εν συνεχεία είτε επικράτηση της «Λιέτουβα» (εάν κερδίσει η Λιθουανία οι νεαρές διεθνείς περνούν και με ήττα δική τους) είτε νίκη των Ισραηλινών με συγκεκριμένη διαφορά πόντων, ώστε να περάσουν στους «8».

Εφόσον κερδίσει το Ισραήλ, για να εξασφαλίσει την πρόκριση η Ελλάδα θα πρέπει η νίκη του να είναι είτε με έναν πόντο είτε με +24π. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις η χώρα μας περνάει ως δεύτερη, στην πρώτη με το Ισραήλ να τερματίζει στην κορυφή και στη δεύτερη με τη Λιθουανία να εξασφαλίζει την πρωτιά. Την αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» με τη Βουλγαρία μπορείτε να την παρακολουθήσετε κι εσείς μέσω live streaming μέσω του επίσημου διαδικτυακού καναλιού της FIBA στο Youtube…

https://www.youtube.com/watch?v=cQNJTXOCPPM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ