31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο Ουόλτον

Αντιμέτωπος με σοβαρές καταγγελίες τίθεται ο νέος προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, Λουκ Ουόλτον, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τους «βασιλιάδες», θα έρθει αντιμέτωπος με το νόμο μετά τη μήνυση που του κατέθεσε η Κέλι Τέναντ για σεξουαλική επίθεση. Όπως μετέδωσε πρώτο το TMZ και επιβεβαίωσε το ESPN, οι δυο τους -που συνεργάστηκαν στο κανάλι «Spectrum SportsNet», με την πρώην παίκτρια βόλεϊ να είναι παρουσιάστρια κι εκείνος αναλυτής- ήρθαν σε επαφή σε ξενοδοχείο της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια. Τότε ο Λουκ Ουόλτον ήταν βοηθός του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Η Κέλι Τέναντ συναντήθηκε μαζί του για να του δώσει ένα αντίγραφο βιβλίου, που έγραψε η ίδια και προλόγισε εκείνος το 2014, αλλά σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη μηνυτήρια αναφορά εκείνος επιχείρησε να τη φιλήσει, ερχόμενος παράλληλα σε στενή επαφή μαζί της, αφού πρώτα της πρότεινε να πάνε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, ώστε να μην τους δουν. «Φοβήθηκε πως θα τη βιάσει», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της κοπέλας. Προστίθεται, μάλιστα, πως υπήρξε και συνέχεια, καθώς όταν συναντήθηκαν -κάποιο καιρό αργότερα- σε φιλανθρωπική εκδήλωση τής μίλησε πρόστυχα για την εμφάνισή της.

Δεν έχει γίνει γνωστή, προς το παρόν, η ημερομηνία που εκτυλίχθηκε το περιστατικό, ενώ καμία πλευρά δεν προχώρησε σε επίσημη τοποθέτηση μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης. Ο Μαρκ Μπαουτέ, δικηγόρος του Λουκ Ουόλτον, απλώς δήλωσε: «Οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι, δεν είναι αξιόπιστα όσα λέει. Σκοπεύουμε να το αποδείξουμε στις δικαστικές αίθουσες». Ο δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ ως παίκτης και νυν προπονητής είναι παντρεμένος από το 2013 με την πρώην βολεϊμπολίστρια, Μπρι Λαντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ