21.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Για πάντα στο Κλίβελαντ ο Λαβ!

Από τους Big-3 του Κλίβελαντ ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι από πέρυσι στη Βοστόνη, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήγε φέτος στους Λέικερς και ο Κέβιν Λαβ είπε να... μείνει! Θα γίνει πλέον ο μοναδικός ηγέτης των Καβαλίερς, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιό του με αυτούς για άλλα τέσσερα χρόνια. Σήμερα είναι 30 ετών, στη λήξη του θα είναι 34, επομένως δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως επέλεξε να μείνει Καβαλίερ για μια ζωή.

Θα πάρει γι' αυτή την τετραετία 145 εκ. δολάρια, αν και θα μπορούσε να είχε υπογράψει για 5 χρόνια και να πάρει 153 εκ. δολάρια.

"Όταν ήρθα για πρώτη φορά στο Κλίβελαντ, το έκανα με σκοπό να μείνω πολλά χρόνια. Ήρθα για να πάρω νίκες. Αναπτύξαμε μια κουλτούρα εδώ, που αντανακλά αυτό ακριβώς. Είμαι φοβερά ενθουσιασμένος και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Είναι μεγάλη δέσμευση για μένα, αλλά και για τους Καβαλίερς, οπότε θέλω να ευχαριστήσω τον Νταν Γκίλμπερτ, τον gm Κόμπι Άλτμαν και όλη την ομάδα.

Μου αρέσει να παίζω εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος για την ομάδα που έχουμε και ανυπομονώ για το κοινό μας μέλλον. Οι οπαδοί του Κλίβελαντ είναι ξεχωριστοί για μένα από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ κι ανυπομονώ επίσης να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτής της σπουδαίας κοινότητας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ