21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Για κούπα… και στο σπίτι της Ρεάλ η Μπάρτσα (vids)

Μια επιβλητική για 30 λεπτά Μπαρτσελόνα πέρασε με 92-86 κόντρα στην Τενερίφη στον τελικό του Copa Del Rey και περιμένει τη Ρεάλ ή την Μπανταλόνα, ώστε να υπερασπιστεί το «στέμμα» της.

Αποστολή νούμερο δύο... εξετελέσθη για την Μπαρτσελόνα για τη διατήρηση του τροπαίου, η οποία επικράτησε της Τενερίφης πιο άνετα από όσο δείχνει το τελικό 92-86 και προχώρησε στον τελικό του Copa Del Rey. Εκεί, οι «Μπλαουγκράνα» θα περιμένουν τη Ρεάλ ή την Μπανταλόνα, θέλοντας διακαώς να σηλώσει την κούπα μπροστά στο κοινό της «αιωνίας» αντιπάλου, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα τα πρώτα 30 λεπτά.

Σε εκείνο το διάστημα, οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν σαφώς ανώτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν με διαφορά 20 πόντων (72-52). Με έξι παίκτες, άλλωστε, να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, προσφέροντας πολυφωνία στο παιχνίδι της, η «Μπάρτσα» δεν μπορούσε να χάσει και μόνο ανησυχητικό σημείο για τον Σέρβο τεχνικό, είναι οι 34 πόντοι που δέχθηκε η άμυνα στην τελευταία περίοδο, κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί μόνο από την χαλάρωσή της.

Ο Πάου Ρίμπας ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους και ο Τιμ Αμπρομάιτις ξεχώρισε για το σύνολο του Τσους Βιδορέτα, με 24 πόντους και πέντε ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ