14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για βήμα πρόκρισης στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός

Τον πρώτο αγώνα του στη φάση των πλέι οφ του Eurocup Γυναικών θα δώσει στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας τη Μίσκολτς.

Οι «ερυθρόλευκες» δοκιμάζονται την Τετάρτη (19/12, 19.00) στο «Don Bosco Hall», στον πρώτο αγώνα τους για την πρόκριση στη φάση των «16». Ο επαναληπτικός θα γίνει τον Ιανουάριο (09/01) επί ελληνικού εδάφους και ο νικητής θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ορμάν Γκεντσλίκ, από την Τουρκία, με το πρώτο ματς να γίνεται στην έδρα του και το δεύτερο στην Άγκυρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ουγγαρία αποτελείται από τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Βασιλική Λούκα. Στην Αθήνα έμεινε η Μαρία Αυτζή, που προέρχεται από τραυματισμό. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νεμάνια Νίνκοβιτς (Σερβία), Γιοσίπ Μίκουλιτς (Κροατία) και Μάρτιν Κούτσιρεκ (Τσεχία).

Ο Γιώργος Παντελάκης και οι παίκτριές του δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι για το «διπλό» κόντρα στη Μίσκολτς, ώστε να κάνουν βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup Γυναικών. Ο έλεγχος των ριμπάουντ και του transition παιχνιδιού των αντιπάλων αναμένεται να αποτελέσει το «κλειδί» για την επικράτηση, όπως δήλωσε και ο προπονητής του Ολυμπιακού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ