25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: “Χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι”

Ο Προμηθέας Πάτρας εετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μακάμπι Ρισόν στην πρεμιέρα του Β' Γύρου του EuroCup. Μια διοργάνωση στην οποία αν και είναι ο... νέος έχει πάρει άριστα μέχρι στιγμής με μόλις μία ήττα στο παθητικό του. Οι Αχαιοί είχαν επικρατήσει 88-55 στο Ισραήλ, αλλά θα πρέπει να ξεχάσουν εκείνο το αποτέλεσμα, αφού και η Μακάμπι έχει αλλάξει αρκετά.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, τόνισε: “Η Μακάμπι Ρισόν είναι μια ομάδα ανταγωνιστική, αλλά μέχρι στιγμής η πορεία της στο Eurocup δεν είναι ανάλογη με την καλή πορεία που έχει στο  ισραηλινό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς η είναι ομάδα που διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε".

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε και ο Τζέραλντ Ρόμπινσον, το τελευταίο χρονικά πρόσωπο που προστέθηκε στο ρόστερ του Προμηθέα, αλλά με το "καλημέρα" έδειξε πως νιώθει ... σαν στο σπίτι του: “Το παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι Ρισόν  είναι σημαντικό για εμάς, για να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στο top-16. Είναι  είναι ικανή ομάδα και τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα Ισραήλ και για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ