22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: “Πιστεύουμε στα νεά παιδιά της ομάδας μας”

«Πιστεύουμε πολύ στα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Το θέμα είναι να μπαίνουν στο μέλλον και όταν θα καίει το παιχνίδι, δείχνοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν και τότε. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε καθημερινά μαζί τους».

Ο τεχνικός του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς μιλώντας για το νεαρό Μαντζούκα αλλά και στον Σκούφη τόνισε ότι πιστεύουν πολύ στους νέους. Οσο για τον Λίποβι δεν αγωνίστηκε όπως είπε ο κόουτς γιατί είχε πυρετό και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Οι υπόλοιπες δηλώσεις του: 

 

«Κάναμε ένα κακό επιθετικό παιχνίδι. Αυτό έχει να κάνει και με τον Πανιώνιο, ο οποίος χαμήλωσε τον ρυθμό της αναμέτρησης. Πήγαμε το παιχνίδι σε ατομικές προσπάθειες και αυτό δεν ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Ελέγχαμε μεν το παιχνίδι, όμως χάναμε και κάποια καλάθια στον αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ξεφύγουμε με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ.

Είμαι ευχαριστημένος από την άμυνα. Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι ότι πρέπει να εστιάσουμε πάνω στον Σακελλαρίου και στον Τσούπκοβιτς. Κάναμε μια νίκη ακόμη και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε και τον κόσμο της Πάτρας, ο οποίος παρά τις ιδιαιτερότητες της ημέρας μας βοήθησε. Απομένουν, πλέον δέκα αγωνιστικές και θα πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Πατρινών που έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον Πανιώνιο:

«Ειλικρινά εύχομαι στον Πανιώνιο να επιτύχει τους στόχους του. Ο Βαγγέλης (Ζιάγκος) είναι ένα αξιόλογο παιδί, μιας νέας γενιάς προπονητών, ο οποίος δουλεύει σκληρά και έχει αλλάξει την ομάδα του Πανιωνίου προς το καλύτερο. Προσωπικά θεωρώ ότι δύσκολα θα περάσει ομάδα από τη Νέα Σμύρνη. Η Α1 χρειάζεται τον Πανιώνιο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ