19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιατράς: “Ξεκάθαρος στόχος άλλη μια πρόκριση”!

Εχουν και οι ήττες την γλύκα τους καμιά φορά, ειδικά όταν δεν στοιχίζουν κάτι. Ο Προμηθέας έχοντας από καιρό προκριθεί στους "16" του Eurocup έχασε στην έδρα του από τη Ανδόρρα, παίζοντας με πολλές απουσίες αλλά καμαρώνοντας για μία ακόμα φορά τέσσερα παιδιά από την εφηβική ομάδα να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και στέκονται παραπάνω από αξιοπρεπώς.

"Δένεται ο κόσμος με αυτό, αρέσει, το αγκαλιάζει. Είναι μεγάλος στόχος για εμάς να παίξουν αυτά τα παιδιά, δουλεύουμε μεθοδικά, έχουμε την ευκαιρία και την δίνουμε. Δεν είναι νεαροί, είναι έφηβοι, παίζουν απέναντι σε παίκτες που έβλεπαν στην τηλεόραση. Που ακόμα και μόνο στις προπονήσεις να ήταν πάλι πολύτιμες εμπειρίες θα έπαιρναν με τους παίκτες που έχουμε", έλεγε με πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης ο Μάκης Γιατράς.

"Στο παιχνίδι σταθήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, διαχειριστήκαμε το δεύτερο κόντρα στις απουσίες και έπαιξαν τα νέα παιδιά και προχωράμε στην επόμενη φάση. Δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου, οπότε θα το πω ξεκάθαρα. Ξεκινώντας είχαμε στόχο την πρόκριση στους "16" και τώρα ο μοναδικός μας στόχος είναι η πρόκριση στους "8", τίποτα λιγότερο. Η ομάδα έχει ήδη κάνει επιτυχία με την πρόκρισή της, αλλά δεν σταματάμε εδώ".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ