23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιατράς: «Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά αυτός είναι ο στόχος» (vid)

Ο Μάκης Γιατράς αποκάλυψε τους φετινούς στόχους της ομάδας του, μετά την άνετη νίκη του Προμηθέα Πάτρας επί του Ηρακλή με 85-61.

Ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας τόνισε ότι ο σύλλογος θα παλέψει για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά θα προσπαθήσει να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έχουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη εμείς για τον αγώνα με τη Λάρισα αλλά έγιναν κι άλλα πράγματα. Σήμερα το θέλαμε πολύ το παιχνίδι και νικήσαμε εύκολα μία πολύ καλή ομάδα. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Περιμένουμε αύριο τον Έβανς που έπαθε κορωνοϊό. Θέλουμε να μαζευτούμε και να πάμε στο θέμα των προπονήσεων και των αγώνων».

Για την ποιότητα της ομάδας και τον Μίλερ: «Σε όλα τα παιχνίδια ο Μίλερ δεν έχει αγωνιστικό πρόβλημα. Είναι παίκτης της ομάδας μας, πάρα πολύ καλός παίκτης. Δεν είχε να κάνει με αγωνιστικούς λόγους ότι θα έφευγε ο Μίλερ. Είναι εσωτερικό θέμα. Είναι καλός παίκτης και όσο μένει στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν υπάρχει buyout. Είναι παίκτης που τον πιστεύαμε».

Για το που πιστεύει ότι μπορεί να πάει ο Προμηθέας: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν σημαίνει ότι όποιος βάζει στόχους, τους πετυχαίνει. Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά αυτός είναι ο στόχος».

Για τον κορωνοϊό: «Πρέπει να προφυλαχθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε. Όλες οι πλευρές να βοηθήσουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι με πρόβλημα διαβίωσης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ