26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: “Με αυτά που συμβαίνουν, πώς να είσαι χαρούμενος”

Ο αγώνας του Προμηθέα Πάτρας με τον ΠΑΟΚ μόλις είχε τελειώσει, οι Αχαιοί με το 2-0 είχαν πάρει την πρόκριση για τους ημιτελικούς της Basket League, αλλά ο Μάκης Γιατράς παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να χαρεί όπως θα το ήθελε.

"Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς ως προς τη διαχείρισή του, μετά το 1-0 και γνωρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιζόταν με μόλις έξι επαγγελματίες, οι οποίοι όμως είναι έμπειροι παίκτες. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε, ίσως να νομίζαμε πως θα ήταν εύκολο. Για 30 λεπτά ήταν ντέρμπι και τελικά πήραμε τη νίκη. Ο Προμηθέας είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, σημαίνει πολλά για εμάς, αλλά με αυτά που συμβαίνουν στο μπάσκετ δεν μπορούμε να είμαστε και πολύ χαρούμενοι συνολικά".

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, τους παίκτες και τον προπονητή. Τα έδωσαν όλα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο του. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε για δεύτερη χρονιά στους τέσσερις. Νομίζω ότι δεν το έχει ξανακάνει επαρχιακή ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη χρονιά αλλά τα καταφέραμε. Θα πρέπει να βρεθεί μία λύση στο ελληνικό μπάσκετ. Αντί να μαζέψουμε τον κόσμο, τον απομακρύνουμε”.

Όταν ρωτήθηκε για την απουσία των νεαρών παικτών από το ρόστερ: “Πέρυσι παίξαμε με προβλήματα και τώρα η ομάδα είναι πλήρης. Κάνουν προπονήσεις μαζί μας και τα υπολογίζουμε. Θέλουμε κάποια από αυτά να προχωρήσουν. Φτιάξαμε φέτος γεμάτο ρόστερ, είμαστε υγιείς και κατέβασα την καλύτερη ομάδα”.

Σε ερώτηση για το αν ήταν στη θέση του Παπαθεοδώρου, αν θα έμενε: “Δεν ξέρω τις συνθήκες. Άλλο να ζεις από μέσα. Ο Ηλίας είναι εξαιρετικός προπονητής και έδειξε σεβασμό στην ομάδα και τον κόσμο. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να φύγεις από μία ομάδα”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ