21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιατράς : «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια φιλοσοφία»

Ο Μάκης Γιατράς πήρε πρώτος τον λόγο στη συνέντευξη τύπου των προπονητών του Σούπερ Καπ, και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο νέο θεσμό, μίλησε για την μη παρουσία του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Προμηθέας διατηρεί την ίδια φιλοσοφία.

Για το πόσο έλειψε το μπάσκετ: «Να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξαναπαίξουμε μπάσκετ. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ιδανικές. Ευχόμαστε σύντομα να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Χωρίς κόσμο χάνει πολύ από τη σημασία του. Μας έλειψε το μπάσκετ. Υπάρχει μια νέα διοργάνωση και ο ΕΣΑΚΕ δείχνει το δρόμο μέσα από το Σούπερ Καπ και γιατί όχι να υπάρχει και ένα final 4 Κυπέλλου».

Για την ετοιμότητα του ρόστερ: «Ο Προμηθέας σαν οργανισμός έχει μείνει ίδιος. Αλλάξαμε πρόσωπα παικτών. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια φιλοσοφία την ίδια δύναμη. Το θέμα ετοιμότητας, επειδή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και όπως σε όλες τις ομάδες δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι 100%, αλλά θα σεβαστούμε τις ομάδες, υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες και προπονητές. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δείξουμε καλό πρόσωπο και ο κόσμος να το χαρεί»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ