22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: «Θέλει μεγάλη προσοχή»

Επικίνδυνη αποστολή έχει ο Προμηθέας Πατρών στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, κόντρα στο Γ.Λ. Φάρο.

Από το κλειστό της Νεάπολης καλούνται να περάσουν το Σάββατο (03/02, 16.30) οι παίκτες του Μάκη Γιατρά, με την αποστολή τους κάθε άλλο παρά ως εύκολη να μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως τόνισε και ο έμπειρος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ, η οποία ενισχύθηκε πρόσφατα με δύο καλούς ξένους, τους Φένερ και Μπαλόγκαν. Δεν ξεχνάμε, επίσης, ότι ο Φάρος έχει πετύχει σημαντικές νίκες στην έδρα του, με κυριότερη εκείνη επί του ΠΑΟΚ. Για αυτόν τον λόγο οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο αγώνας θέλει μεγάλη προσοχή».

Το αχαϊκό συγκρότημα ταξίδεψε στη Λάρισα από το μεσημέρι της Παρασκευής (02/02) και στη διάθεση του Μάκη Γιατρά για την αναμέτρηση με τους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου θα βρίσκονται οι Χολ, Μέρι, Γκίκας, Σκούφης, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Φαγέ, Μιλόσεβιτς, Γερομιχαλός, Έλις και Τουτζιαράκης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ