19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: “Η ΑΕΚ μας οδήγησε σε λάθη”

Ο Μάκης Γιατράς αναγνώρισε την αναωτερότητα της ΑΕΚ και εντόπισε στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του την κύρια αιτία της ήττας. Μίλησε και για τους δύο αγώνες με την Τενερίφε για το BCL, αλλά και για τους δύο τραυματίες που έχει η ομάδα, τους Λίποβι και Μπράουν, για τους οποίους ακόμα δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση όσον αφορά τη σοβαρότητα των τραυματισμών τους:

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το Διηπειρωτικό Κύπελλο. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας. Μας έκανε κακό η μεγάλη διακ0πή του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ μας οδήγησε να κάνουμε λάθη. Κάναμε πολλά και αβίαστα, αλλά και μετά από πίεση του αντιπάλου. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με διάφορα σχήματα, φτάσαμε κάποια στιγμή στους 6 πόντους, αλλά πάντα κάτι γινόταν και χάναμε την επαφή μας. Έφυγαν δύο παίκτες μας τραυματισμένοι, ο Μπράουν και ο Λίποβι, να δούμε τι έχουν. Ελπίζουμε να μην έχουν κάτι σοβαρό, γιατί ακολουθούν και οι αγώνες με την Τενερίφε", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Προμηθέα.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους δύο αγώνες με την Τενερίφε για το BCL: "Είναι η πρώτη φορά μας στην Ευρώπη. Η πρόκριση στους 16 είναι μεγάλη επιτυχία. Θα μπουμε στο γήπεδο και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε, η Τενερίφε είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι δύο παιχνίδια, 80 λεπτά συνολικά και χρειάζεται υπομονή. Δεν έχουμε εμπειρία, αλλά έχουμε δίψα και πάθος και ελπίζω να βάλουμε δύσκολα στην Τενερίφε και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ