25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: “Δεν περιμέναμε τίποτα…”

Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε μια πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 88-55 της Μακάμπι Ρισόν στο Ισραήλ στην πρεμιέρα του EuroCup. Λίγο μετά το παιχνίδι, ο προπονητής των Αχαιών, Μάκης Γιατράς, ρωτήθηκε αν περίμενε μια τέτοια παρουσία από την ομάδα του.

"Δεν περιμέναμε τίποτα. Απλά ήρθαμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Κάναμε πολλά σουτ από την περιφέρεια, ήμασταν εύστοχοι και πήραμε τη νίκη. Δεν κοιτάμε πολύ μακριά. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι η πρώτη μας σεζόν στο EuroCup και στόχος μας είναι να φτάσουμε στον επόμενο γύρο".

Ο Κρις Μπαμπ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Προμηθέα Πάτρας και από τους καλύτερους παίκτες του. Μετά τον αγώνα δήλωσε: "Απλά όλα κύλησαν όπως έπρεπε, είχαμε ρυθμό. Είναι καλό να βρίσκομαι και πάλι εκεί έξω, να παίζω. Είχαμε μια πολύ "μακριά" περίοδο προετοιμασίας. Δεν πήραν ευκαιρίες πέρυσι, οπότε ένιωσα πολύ καλά να βρίσκομαι και πάλι εκεί έξω και να παίζω πραγματικά σε ένα παιχνίδι. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να σουτάρουμε όπως σήμερα σε κάθε μας παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ