21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: «Δεν θα είναι εύκολο»

Την αήττητη πορεία του στη Stoiximan.gr Basket League θέλει να συνεχίσει ο Προμηθέας, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Οι Πατρινοί θα παραταχθούν κόντρα στους «κυανέρυθρους» (21/10, 16.30) με νέο πρόσωπο στη σύνθεσή τους το Λάνγκστον Χολ, αντίθετα εκτός αποστολής βρίσκεται ο τραυματίας Τρέβορ Ρέλεφορντ. Η δωδεκάδα του Προμηθέα, εν όψει Πανιωνίου, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γκίκας, Χολ, Σκούφης, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Φαγιέ, Μιλόσεβιτς, Γερομιχαλός, Εβανς, Γκάτζιος και Τουτζιαράκης.

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όποιος πιστέψει ότι το έργο μας είναι εύκολο, επειδή ο Πανιώνιος έχει ηττηθεί δύο φορές φέτος, κάνει μεγάλο λάθος. Ο Πανιώνιος άλλαξε προπονητή (σ.σ. Ζιάγκος αντί Καλαφατάκη) και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις αλλάζει και η ψυχολογία και η αγωνιστική φιλοσοφία μιας ομάδας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών είναι μεν θετικό για εμάς, καθώς ο Πανιώνιος είναι ομάδα με ιστορία και φανατικό κοινό, όμως ειλικρινά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Οφείλουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο παρκέ για να φτάσουμε στην τρίτη φετινή μας νίκη», παραδέχθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ο Μάκης Γιατράς.

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών αναφέρθηκε και στην κλήση των Νίκου Γκίκα και Χρήστου Σαλούστρου στην Εθνική Ελλάδας, εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτήν τη διάκριση. Είναι μεγάλη τιμή και για τους ίδιους, αλλά και για τον Προμηθέα». Να σημειωθεί, επίσης, ότι οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Αλεξάντερ Λίποβι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Βοσνίας και της Ουκρανίας, αντίστοιχα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ