17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιατράς: «Αυτό που παίζουμε δεν είναι μπάσκετ»

Ο Μάκης Γιατράς έμεινε ικανοποιημένος μόνο για τη νίκη του Προμηθέα Πάτρας επί του Λαυρίου, όχι όμως κι από την εμφάνιση.

Ο τεχνικός των Πατρινών ήταν «χείμαρρος» και μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε:

«Έγινε ένα μικρό θαύμα με σχήματα που δεν υπήρχε άλλος τρόπος να γυρίσουμε το παιχνίι. Αυτό που παίζαμε δεν ήταν μπάσκετ. Το Λαύριο είναι εξαιρετική ομάδα και δεν έκανε τυχαία οκτώ νίκες. Υπάρχουν χίλιες δικαιολογίες, αλλά αυτό δεν είναι μπάσκετ, είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά είμαι στεναχωρημένος για το μπάσκετ που παίζουμε. Δεν μας αρέσουν οι δικαιολογίες. Κερδίζεις χρόνο με τη νίκη. Είναι διαφορετικό να έχεις νικήσει και να μιλάς για τα λάθη σου και διαφορετικό να χάνεις. Θέλουμε να παίξουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν δυσκολίες. Θα κρατήσω την αντίδραση στο τέλος και τη νίκη που δεν παίζει κανένα ρόλο όπως έχουν τα πράγματα. Εγώ δεν κοιτάω τη βαθμολογία, θέλω να φτιάξω την ομάδα και να διεκδικήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε κι αυτά που έχουμε βάλει στόχο».
 
Για το Κύπελλο: «Είναι ξεκάθαρα στόχος μας να πάρουμε το Κύπελλο. Προσπαθούμε να στήσουμε την ομάδα και να δούμε που θα φτάσουμε. Προκύπτουν συνέχεια προβλήματα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ