20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατράς: «Ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας»

Με στόχο το «διπλό» θα παραταχθεί στο Βενετόκλειο ο Προμηθέας Πατρών, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι Αχαιοί δοκιμάζονται την Τετάρτη (11/04, 18.00) στο «σμαραγδένιο νησί» απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να διατηρηθούν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Μάκης Γιατράς θα έχει στη διάθεσή του έντεκα παίκτες, καθώς τα νεότερα μέλη της ομάδας παίρνουν μέρος στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που φιλοξενείται στην Χερσόνησο της Κρήτης. Διαθέσιμοι, στη «μάχη» της Ρόδου, θα είναι οι Χολ, Γκίκας, Σκούφης, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Φαγέ, Γερομιχαλός, Ελις, Τουτζιαράκης και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ανέφερε σχετικά: «Παίζουμε με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, την οποία την αδικεί η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, καθώς έχει χάσει πολλά παιχνίδια στον πόντο και θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα. Απέναντί μας, λοιπόν, θα βρούμε έναν άκρως ποιοτικό αντίπαλο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκειμένου να φθάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε τη νίκη και για να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον καινούριο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο Basketball Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε και στην προσπάθεια των Εφήβων στο Φάιναλ Σιξ του 45ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος: «Το μυαλό μας, πάντως, θα είναι και στις μάχες της εφηβικής μας ομάδας στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Χερσόνησο της Κρήτης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ και μακάρι να επιστρέψουν στην Πάτρα με τη θέση που τους αξίζει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ