16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιασσάρης…ο μόνιμος σε πάγκους Θεσσαλών

Ο 49χρονος Γρηγόρης Γιασσάρης ανέλαβε χθες (26/10) να καθοδηγήσει τους Ίκαρους Τρικάλων, και έτσι πρόσθεσε ακόμη μια Θεσσαλική ομάδα στο πλούσιο παλμαρέ του.

Πέρασε όλη την αθλητική του καριέρα με πολυετή παρουσία στην Ολύμπια Λάρισας, στην οποία αγωνίστηκε για 17 συνεχόμενα χρόνια (1985-2002), από την Γ' Εθνική ως και την Α1, για να αναλάβει την πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής, στον Περσέα Λάρισας.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα με την οποία αγωνίζονταν, δηλαδή την Ολύμπια, την οποία καθοδήγησε ως προπονητής, για να εργαστεί στην ΑΕ Λάρισας τόσο στην Γ' Εθνική όσο και στην Α1.

Ακολούθησε ο Αίολος Τρικάλων , ο οποίος στη συνέχεια συνέχισε ως Τρίκαλα αγωνιζόμενος στην Α1, με τον οποίο πήρε δύο συνεχόμενες ανόδους σε Γ’ και Β’ Εθνική, αλλά και η εργασία στον Φοίνικα Λάρισας.

Ωστόσο η δουλειά στην οποία άφησε το στίγμα του ήταν ο Ερμής Αγιάς, δηλαδή η σημερινή Λάρισα BC που βρίσκεται στην Basket League. Τη συγκεκριμένη ομάδα ανέλαβε το 2014 όταν αυτή βρισκόταν στην Α1 ΕΣΚΑΘ και την έφερε στην Α2, από όπου και αποχώρησε.

Η μόνη του δουλειά εκτός Θεσσαλίας ήταν η Δόξα Λευκάδας στην Γ' Εθνική, για να ακολουθήσει η Νίκη Βόλου, τα Φάρσαλα, και πλέον οι Ίκαροι Τρικάλων, όπου θα ξανά συνεργαστεί με τον Κώστα Σκρέτα, γέννημα θρέμμα του Τρικαλινού μπάσκετ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ