24.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Γιασικεβίτσιους: «Ο καθένας μάχεται με τα όπλα του»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θέλησε να ρίξει τους τόνους πριν το τρίτο παιχνίδι της σειράς του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.
 
Ο τεχνικός των πρωταθλητών Λιθουανίας μιλώντας για τους διαιτητές του δεύτερου αγώνα είπε: «Κάναμε τη δουλειά μας. Ενημερώσαμε την Ευρωλίγκα για τους διαιτητές. Πιστεύω ότι και ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο. Αλλά οι εκφράσεις τους ακούστηκαν περίεργες σε μένα. Από την άλλη ο καθένας κάνει τη δουλειά του και μάχεται με τα όπλα του».
 
Αναφορικά με το αντίκτυπο που έχουν οι διαιτητές στα παιχνίδια τόνισε: «Παραλίγο και τα δύο παιχνίδια να πάνε στην παράταση. Έτσι λοιπόν κάθε μικρή λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική. Η διαιτησία είναι μία από αυτές. Αυτές οι λεπτομέρειες δίνουν τις νίκες στα παιχνίδια. Να πέφτεις κάτω για μια μπάλα, η εμπειρία κλπ. Το καθετί είναι σημαντικό».
 
Για τα σημαντικότερα στοιχεία του τρίτου αγώνα: «Χάσαμε την επιθετικότητά μας στο δεύτερο ματς. Μπορείτε να το δείτε στα ριμπάουντ και στους εύκολους πόντους. Επίσης οι σουτέρ τους ξύπνησαν. Κάποιες αποφάσεις χτύπησαν την επιθετικότητά μας, οπότε σταματήσαμε και ξεκινήσαμε να προσπαθούμε να σώσουμε τους εαυτούς μας. Δεν μπορούμε να το αντέξουμε. Είτε έχουμε πρόβλημα με φάουλ ή είμαστε άτυχοι στην επίθεση δεν μπορούμε να το αντέξουμε. Πρέπει να πάρουμε μαθήματα από το πως έπαιξε ο Ολυμπιακός. Οι τακτικές είναι σημαντικές, αλλά πρέπει να αφήνουμε την καρδιά μας στο παρκέ. Παλεύουμε, μαχόμαστε, είδα μεγαλύτερη θέληση στο πρώτο παιχνίδι. Τουλάχιστον οι παίκτες μου νιώθουν την ένταση όλο και περισσότερο. Σε αυτές τις καταστάσεις πρέπει να παίζεις πιο άγρια».
 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ