16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιασικεβίτσιους: Μιλά για Μπαρτσελόνα, Πασκουάλ και Euroleague

O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ομορφία της πόλης, στον Τσάβι Πασκουάλ, στον Λιονέλ Μέσσι και για το ποδόσφαιρο. Επιπλέον, θυμήθηκε τόσο την κατάκτηση της Euroleague το 2003, όσο και την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα την σεζόν 2012-13. 

Αναλυτικά τα λόγια του κόουτς Γιασικεβίτσιους:

Για την Βαρκελωνη: «Θυμάμαι αρχικά τον ωραίο καιρό και την ομορφιά της πόλης που με συνεπήρε αμέσως. Εν συνεχεία έμαθα την καταλανική κουλτούρα, τον Γκαουντί κλπ. Το φαγητό είναι υπέροχο, υπάρχει θάλασσα κοντά σου και είναι όλα τέλεια».

Για την ποδοσφαιρική Μπαρτσα και τον Μέσσι: «Είμαι κάτοχος διαρκείας. Οι αγαπημένες μου ομάδες είναι η Μπαρτσελόνα κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το Camp Nou είναι μαγικό, είναι τεράστιο. Μου αρέσει να έρχομαι και να βλέπω τον Μέσσι να παίζει».

Για την κατάκτηση της Euroleague το 2003: «Θυμάμαι πως είχαμε σπουδαία ομάδα και γνωρίζαμε πως είχαμε ευκαιρία να πάρουμε την Euroleague. To 2003 ενώθηκαν όλα τα κομμάτια, είχαμε καλό κλίμα και σιγά σιγά βρεθήκαμε στην καλύτερη μας κατάσταση όταν έπρεπε και κατακτήσαμε τους τίτλους».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Η Μπαρτσελόνα μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω, αλλά ήμουν αρκετά ώριμος κι επέλεξα με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Το καλύτερο για μένα ήταν να γυρίσω με τον coach Πασκουάλ στον πάγκο. Πήρα τη σωστή επιλογή και με βοήθησε στα πρώτα βήματα της προπονητικής μου καριέρας».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ