13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιασικεβίτσιους: «Η Ζαλγκίρις θα είναι πάντα η πιο σημαντική ομάδα της ζωής μου» (vid)

Σε λίγη ώρα (4/12, 20:00) η Μπαρτσελόνα θα δοκιμαστεί στην έδρα της Ζαλκγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής των Καταλανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο παλιό του σπίτι. Η διοργάνωση ετοίμασε και δημοσιοποίησε ένα σχετικό βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, το οποίο αναφέρεται στην αξιομνημόνευτη πορεία του Λιθουανού τεχνικού με την ομάδα της καρδιάς του, όπως ο ίδιος δήλωσε.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κάουνας. Πήγαινα στο γήπεδο συνέχεια με τους γονείς μου και υποστήριζα φανατικά την Ζαλγκίρις. Πάντα θα είναι η πιο σημαντική ομάδα της ζωής μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς Σάρας. Όσον αφορά τα όσα κατάφερε στον πάγκο της ομάδας ανέφερε: «Ήταν υπέροχα χρόνια. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό δέσιμο τόσο με τους παίκτες όσο και με τους οπαδούς. Γίναμε μια οικογένεια και αυτό πραγματικά φάνηκε στα αποτελέσματα». Όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που θα βιώσει, όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, απάντησε: «Όταν έρθει η ώρα του παιχνιδιού, σίγουρα θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα, αλλά έτσι είναι η ζωή και οφείλεις να το αντιμετωπίσεις».

Στο σχετικό βίντεο, για τον κόουτς Γιασικεβίτσιους μιλάνε με τα καλύτερα λόγια κάποιοι παλιοί του παίκτες στην Ζαλγκίρις, όπως επίσης και ο νέος προπονητής των Λιθουανών, Μάρτιν Σίλερ, ο οποίος τον διαδέχθηκε στον πάγκο της ομάδας.   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ