21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιασικεβίτσιους: «Ενδιαφερόμαστε για τον Γιοκουμπάιτις» (pic+vid)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραχώρησε συνέντευξη σε Λιθουανικό μέσο και συγκεκριμένα στον Ντονάτας Ουρμπόνας. Μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μπαρτσελόνα παραδέχτηκε το ενδιαφέρον του καταλανικού συλλόγου για την περίπτωση του Ρόκας Γιοκουμπάιτις. Ο Σάρας παραδέχτηκε επίσης πως η ομάδα του έπαιξε κακό μπάσκετ στην σειρά με την Ζενίτ.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε συνέντευξη του στον Ουρμπόνας μίλησε για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του ενόψει της ερχόμενης σεζόν, ενώ τοποθετήθηκε για την πορεία της Μπαρτσελόνα μέχρι το Final Four της Κολωνίας και στάθηκε ιδιαίτερα στην σειρά με την Ζενίτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις είπε: «Είναι ένας από τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφερόμαστε . Κάποια στιγμή στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να αποφασίσει. Δεν νομίζω ότι η Ζάλγκιρις είναι η μόνη ομάδα που τον θέλει. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες της Ευρώπης και νομίζω ότι πολλές ομάδες θα ενδιαφέρονταν γι' αυτόν».

Για την σειρά με την Ζενίτ: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι στα τέσσερα από τα πέντε ματς της σειράς με τη Ζενίτ, δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλό μπάσκετ. Έχουμε κάνει όμως πρόοδο από την αρχή της σεζόν και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Υπάρχει κίνητρο και οι αθλητές μου δουλεύουν πολύ καλά. Όταν παίζεις για την Μπαρτσελόνα πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεσαι σωστά ψυχολογικά».

https://twitter.com/Urbodo/status/1397204370547224581

https://www.youtube.com/watch?v=c8ZGBnUgj4s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ