17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιαπλές: «Διορθώσαμε ότι πήγε λάθος χθες»

Την ικανοποίηση του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για τη βελτίωση που έδειξε η ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ και σε σχέση με το χθεσινό φιλικό κόντρα στον Ηρακλή, εξέφρασε ο Θανάσης Γιαπλές.

 


Ο συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα είπε: «Μετά το χθεσινό φιλικό, στο οποίο δεν ήμασταν ευχαριστημένοι στο κομμάτι της ενέργειας, τα παιδιά κατάλαβαν σήμερα το τι πήγε λάθος και το διορθώσαμε. Πλέον δεν έχουμε κανένα παράπονο από το θέμα ενέργειας και της διάθεσης, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι» είπε.

 


Ο Γιαπλές αναφέρθηκε στην εξέλιξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού: «Μας αρέσει ο τρόπος που δουλεύουν τα παιδιά. Δεν έχουμε μείνει δυσαρεστημένοι από κάτι. Έχουμε κάποια θέματα, τα οποία όμως αν δεν τα είχαμε τόσο νωρίς στην τρίτη μόλις βδομάδα προετοιμασίας τότε θα ανησυχούσαμε. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε αλλά γι’ αυτό κάνουμε προετοιμασία και δίνουμε και φιλικά ματς».

 


Αναφέρθηκε και στην παρουσία των «πράσινων» στην πόλη των Ιωαννίνων: «Είναι μια πανέμορφη πόλη τα Ιωάννινα και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία που τύχαμε όλες αυτές τις ημέρες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ