18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιαννόπουλος: «Παλεύουμε για να γίνουμε ομάδα»

Στην συνέντευξη τύπου της Εθνικής Ανδρών που κορυφώνει τις προεργασίες της προετοιμασίας πριν το τουρνουά "Ακρόπολις" και φυσικά το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, μίλησε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο παίκτης του Προμηθέα, ο οποίος αποτέλεσε μέρος των επόμενων... κυμάτων αφίξεων, λόγω των υποχρεώσεών του με την ομάδα του στα πλέιοφς της Basket League, τόνισε με τις δηλώσεις του τη δυσκολία που έχει η προετοιμασία αυτή τη χρονική περίοδο, τονίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του, δίνουν τα πάντα ώστε να εμφανιστούν ως ομάδα την ώρα του τουρνουά και να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Τόκιο.

«Όπως είπαν και τα παιδιά ο χρόνος ήταν πολύ λίγος, επειδή είχαμε επίσημους αγώνες ήρθαμε πιο αργά. Οι προπονήσεις είναι πολύ εντατικές ο ρυθμός είναι πολύ δυνατός και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα και να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο κόουτς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Νομίζω θα βγουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα αυτό το τριήμερο για να πάει η ομάδα στον Καναδά και να διεκδικήσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ