18.1 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Γιαννόπουλος: “Ο Μπάνκι έχει περάσει τη φιλοσοφία του”

Ο Χάρης Γιαννόπουλος αναγνώρισε ότι οι πολλές απουσίες που είχαν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός δεν επιτρέπουν την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων. Τόνισε, ωστόσο, πως η ΑΕΚ παίζει φέτος με καινούρια φιλοσοφία.

«Ουσιαστικά με τις απουσίες και των δύο ομάδων οι βάσεις είναι διαφορετικές. Λείπουν βασικά στελέχη και από τους δύο. Σε ένα τέτοιο ματς κοιτάς να βάλεις μια ιδέα και να δουλέψεις πάνω σε αυτήν, για να μπουν και οι υπόλοιποι» είπε αρχικά μιλώντας στην κάμερα του Cosmote Sports και στη συνέχεια εξήγησε γιατί η ΑΕΚ έπαιξε τόσο πολύ ζώνη:

«Δεν θέλαμε να έχουμε πρόβλημα με τα φάουλ, γι' αυτό διαλέξαμε να παίξουμε τόσο ζώνη. Ήρθαμε από ένα σκληρό 12ήμερο. Η κούραση είναι μεγάλη και θέλαμε να μεγαλώσουμε το ροτέισιον, όσο μπορούμε.

Υπάρχει καινούργια φιλοσοφία. Ο κόουτς Μπάνκι έχει περάσει την φιλοσοφία του. Θέλουμε ένα μπάσκετ με πολλές πάσες και καλή κυκλοφορία. Θέλουμε να τρέξουμε, να παίξουμε ένα διαφορετικό μπάσκετ από αυτό που παίζουμε στην Ελλάδα. Σίγουρα αυτό θα περάσει, γιατί έτσι έχει χτιστεί το ρόστερ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ